Profielfoto

Profielfoto’s

Social Media is het buzz word. Facebook, Twitter of LinkedIn. Netwerken! Een goed gepresenteerd profiel is heel belangrijk en de eerste indruk komt zeker van je foto. Om de eerste stap van “the long tail of marketing” te bereiken, kun je bij mij terecht voor een profielfotosessie.

The gallery group profielfoto is no longer available , Please Re-configure your widget/shortcode/php code which display's this slideshow.

Nieuwsgierig? Bel dan voor een gratis vrijblijvende afspraak op 06 21 430 221 of Klik hier om contact met mij op te nemen.
facebooktwitterpinterestlinkedinfacebooktwitterpinterestlinkedin

Mooi in Beeld
Roeland Muskens, Partner Globle Research and Reporting, Haarlem. Abeer heeft onlangs foto's van mijn kinderen gemaakt. Dat was een erg plezierige ervaring. De kinderen voelden zich gelijk zeer op hun gemak en de foto's waren erg mooi. De keuze was bijna vanzelfsprekend om later Abeer de opdracht te geven om foto's te maken voor mijn website en voor promotiedoeleinden. Ook dat was een schot in de roos. Abeer werkt snel, professioneel en kan goed improviseren. Een paar dagen later kreeg ik de keuze uit een ruime hoeveelheid geschikte foto's. Kortom: ik kan Abeer en haar bedrijf 'Mooi in Beeld' van harte aanbevelen!