Reviews

Wat zeggen klanten van Mooi in Beeld?

 

Josée van Hage
Sermone bv
Spannend, een (profiel) fotosessie van mijzelf laten maken… zo voelde het, totdat Abeer mij in alle rust liet zien dat ook ik mooi in beeld kan komen. Zowel in haar studio als op locatie voelde het prettig om
geportretteerd te worden. Ik durf te zeggen: het resultaat mag er zijn. Mooie beelden voor op mijn website en profielfoto’s in de social media. Die leidden tot veel fijne reacties. Dank je wel Abeer!

Roeland Muskens
Partner,  Globle Research and Reporting, Haarlem
Abeer heeft onlangs foto’s van mijn kinderen gemaakt. Dat was een erg plezierige ervaring. De kinderen voelden zich gelijk zeer op hun gemak en de foto’s waren erg mooi. De keuze was bijna vanzelfsprekend om later Abeer de opdracht te geven om foto’s te maken voor mijn website en voor promotiedoeleinden. Ook dat was een schot in de roos. Abeer werkt snel, professioneel en kan goed improviseren. Een paar dagen later kreeg ik de keuze uit een ruime hoeveelheid geschikte foto’s. Kortom: ik kan Abeer en haar bedrijf ‘Mooi in Beeld’ van harte aanbevelen!

Ewoud en Martine van Hiele
Wij hebben Abeer leren kennen als een warme persoonlijkheid met oog voor details. Op onze bruiloft heeft ze vakkundig werk geleverd zonder zelf op de voorgrond te treden. Zoals ze het zelf typeert: “als een vlieg op de wand” ben ik aanwezig. Na een prachtige bruiloftsreportage hebben we Abeer ook gevraagd een zwangerschaps- en babyreportage te maken mede omdat ze een ontspannen sfeer kan creëren. Ook deze foto’s zijn erg mooi geworden. Gewoon een goede fotografe.

Henk en Diane van den Broek
Het blijft altijd spannend of je de juiste fotograaf kiest voor je huwelijksfoto’s.
Abeer wist ons snel te overtuigen aan de hand van haar eerder werk.
Maar het pakte nog beter uit dan verwacht. Originele invalshoeken, verrassende doorkijkjes
en wat vooral belangrijk was: iedereen stond ongedwongen, ontspannen en op zijn mooist op de vele foto’s.
De voorbereiding ging heel goed zodat zij precies wist wie en wanneer het beste gefotografeerd zou worden.
Het eindresultaat sprak (foto)boekdelen waar wij graag in terugbladeren ter herinnering aan deze “mooiinbeeld” dag.

Wim Cox
Directeur, Cox & Partners Accountants en Adviseurs
Abeer heeft de foto’s van mijzelf en de medewerkers van Cox + Partners verzorgd. Ik zou zeggen bezie de resultaten op www.cox.nl.
Abeer was in staat om mensen (accountants en fiscalisten) die niet graag op de foto gaan gerust te stellen en heel mooi te treffen. Zij is een van de weinige fotografen die mij er goed op weten te krijgen. Heel, heel content met het werk.

Christine De Haan
Gallo Original’s –  flexibel detailhandel en/of horeca
Abeer is een zeer professionele vrouw en een warme persoonlijkheid

Petra Boldewijn
Voor een familieportet hebben wij Abeer gevraagd foto’s te nemen. Abeer wist de kleine kinderen op een dusdanige manier te positioneren dat zij er lol in hadden en de foto’s mooi zijn geworden. Abeer levert haar werk snel en keurig af, eventuele latere verzoeken om nabestellingen worden zeer vlot en correct afgewikkeld.

Angelique de Bondt
Senior juridisch vastgoed adviseur, Gemeente Velsen
Abeer heeft voor mij een fotoshoot gedaan van mijn kinderen. Ze was erg leuk in de omgang met mijn kinderen en het resultaat van de foto’s was mooi.

Ossama Khamis
Auditor,  City of Falls Church, Virginia
I recommend Abeer because she is always on time, she is trustworthy and she is very creative. The most important thing is that  her work is excellent and the price is right.

 

Nieuwsgierig? Bel dan voor een gratis vrijblijvende afspraak op 06 21 430 221 of om contact met mij op te nemen.

facebooktwitterpinterestlinkedinfacebooktwitterpinterestlinkedin

Pages: 1 2